Rock&Bloc al Centre Muntanyenc Sant Llorenç !!!!

Cartell 4
Tenim uns grups de rock locals de Terrassa amb ganes de tocar i compartir la seva música, tenim l’estructura de la FEEC i els blocs de l’ open muntats, tenim un rocòdrom de la ostia!, tenim un Ajuntament “salao” que ens deixa un escenari, tenim uns fantàstics patrocinadors amb ganes de col•laborar i donar a conèixer el seu producte… doncs està clar el que podem fer!!
Rock&Block, divendres 11 de Juliol de 18h a 24h aprox., jornada de portes obertes on socis i no socis podran gaudir gratuïtament de les nostres instal•lacions, fer-se un tip d’escalar, acabar d’ encadenar els blocs que vau deixar pendents a l’ open, provar els millors peus de gat del mercat, sorprendre’t amb la qualitat de la nova corda de la marca Korda’s, i tot això amb música en directe!!
Tindrem en concert a:
-BAH
-The Fox 196
-Orden natural
-Sant Llorenç Band
Test Center de:
Korda’s, La Sportiva, Evolv… i potser s’apunta algú més!

I a més a més…
Als nostres socis… els convidem a un entrepà de botifarra!! (Cal passar per la secretaria dimarts i dijous de 19 a 21h per a confirmar assistència i recollir el tiquet )

Només demanem una cosa, veniu amb ganes d’escalar, passar-ho bé, però recordant que hi ha un concert i que aquests músics es mereixen que els escoltem i deixem escoltar als altres!
Un vespre de divendres d’estiu a la fresca fantàstic!! Us ho perdreu??
Centre Muntanyenc Sant Llorenç de Terrassa
c/ Camí Font de les Canyes núm.15
08227 Terrassa
www.muntanyencsantllorenc.org

Comments are closed.