Raquetes de Neu ERR-Puigmal 01/02/2015

Després de molts dies de feina, molt contents de la feina feta aquest cap de setmana a la 1a prova de la 8e Copa Catalana i 10e Circuit de Raquetes de Neu celebrat a les instal.lacions d’ Err-Puigmal . Moltíssima neu, bon ambient, bon sopar, una increïble passejada a la llum de la lluna i 94 inscrits i 20 membres  de l’ organització que han fet possible que tot hagi sortit rodó tot i els canvis fets a última hora a causa de la gran quantitat de neu que hi havia. Volem agraïr-vos la confiança que dipositeu sempre cap a la nostra entitat i tota la feina feta per l’ organització del CMSLL, membres de junta i col.laboradors habituals. Sense vosaltres, seria impossible assolir aquestes fites.

Agraïm en especial la col.laboració de Vaude-Edelrid, Fruites Cano, Coca-cola, Caldos Aneto, TSL Outdoor, la Formatgeria de Llívia, Jaume Capdevila, FEEC, UFEC, i en especial a l’ Isidore, encarregat de l’ alberg municipal Udsis, d’ Err-Puigmal, per la seva gentilesa, ajuda i col.laboració que hem rebut en tot moment. I no ens voldríem deixar als membres de l’ organització, els nostres companys : Guillermo, Jes, Toni Molina, Miguel, Ramon, Toni Puntí, Manel Sanchez, Xavi, Gabri, Ma José, Cristina, Manel Garcia, Josep, Enric, Alicia, Dani, Òscar, Jordi i Glòria.

Esperem que hagueu gaudit com nosaltres ho hem fet.

A continuació us deixem l’enllaç de la noticia que ha publicat la FEEC.

https://www.feec.cat/noticia/err-puigmal-acull-la-primera-prova-de-la-copa-i-el-circuit-catala-de-raquetes-de-neu180426/

Salut i neu !!!

L’ equip del Centre Muntanyenc Sant Llorenç

Comments are closed.