Torna el Campus D’Escalada!!!!

FOTO CAMPUS juliol2015 (2)

 

Adreçat a nens i nenes d’entre 3 i 14 anys , el campus d’escalada és un espai de vacances i  serà també   una eina de millora en el desenvolupament de la seva personalitat i en la seva relació amb l’entorn. L’espai a on es durà a terme és el rocòdrom del Centre  Muntanyenc Sant Llorenç, a on també  compta amb pistes exteriors i sala per efectuar activitats complementàries. Es durà a terme a com activitat federativa de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Es practicarà l’escalada i serà el fil conductor de les altres  activitats, través d’ ella es faran tallers de manualitats  i tallers de jocs amb els que treballarem aspectes motrius com equilibri o coordinació.

Un dia a la setmana es realitzarà una sortida a la piscina.

El campus està coordinat i conduït per personal titulat com a Tècnic/a d’ escalada i com a Director/a  d’ Activitats d’educació en el   Lleure.

Per la seva dimensió vertical i diferent al espai de moviment al que estem acostumats, les experiències i sensacions que s’obtenen escalant són molt intenses i motivants per als nens.

A través d’un forma lúdica l’escalada ens obrirà les portes a una nova manera de formar la personalitat de la canalla a diferents nivells: cognitiu, motriu i emocional.

A nivell cognitiu els nens i les nenes adquiriran nou vocabulari relacionat amb l’escalada (material, maniobres..) i el seu medi.

A nivell motriu podem veure com l’aprenentatge de la progressió escalant i la manipulació del material, està incidint de forma positiva en la millora de la seva psicomotricitat (equilibri, coordinació,auto-percepció).

En el camp emocional i efectiu, l’escalada ajuda a tenir confiança en ell mateix, en el company o instructor i en el material. De la mateixa manera que influirà fortament en l’autocontrol i la consciència de risc.

Es realitzaran  tallers de manualitats, jocs d’aigua,  activitats físiques i escalada.

El material d’escalada: cordes, arnesos infantils i adults, cintes expres, mosquetons de rosca , aparells asseguradors, i manualitats va inclòs en el campus.

El material personal del nen haurà de ser  roba còmoda:  Vambes, pantaló,samarreta, tovallola, xancletes, banyador, crema protectora

Pels dies de piscina: Tovallola, xancletes, banyador, crema protectora, gorra i si el nen ho necessita , flotador.

Cal també que porti    esmorzar i beure (aigua, suc…)

DATES  HORARIS i PREUS     

El campus es durà a terme  en el nostre Centre

C/Camí Font de les Canyes 15 Terrassa.

Telf:  93 783 2163.

Dates:  del 22 de juny a l ’31 de  juliol.

Horari: Matí de 9:00 a 14:00.

Edats compreses entre 3 i  14 anys.

Preus:    

Una setmana 68 €

Dues setmanes  135€

Tres setmanes 195 €

Quatre setmanes 252 €

Cinc setmanes 300€

Sis setmanes 350€

En el preu va inclòs:

  • Targeta federativa amb assegurança vàlida fins final 2015 i quota soci al C. Muntanyenc.
  • Entrada setmanal de piscina.
  • Dues sortides a determinar.
  • Material d’escalada.
  • Exhibició d’escalada i cloenda el darrer dia de campus.

Forma de pagament:

 Cal portar al centre Muntanyenc o via email (secretaria@muntanyencsantllorenc.org):

Full d’inscripció emplenat (descarrega-te’l inscripcio campus ), fotocòpia de la targeta sanitària i comprovant de la transferència bancària (nº compte 2100-0385-80-0200146679) .

Animeu-vos!!!

 

 

 

Comments are closed.