11è Circuit Català de Raquetes de Neu i 9a Copa Catalana i Campionat de Catalunya a Err-Puigmal

Ja queda molt poquet per a l’ 11è Circuit Català de Raquetes de Neu i 9a Copa Catalana i Campionat de Catalunya  que se celebrarà el proper diumenge 28/02/16 a les instal·lacions de les pistes d’ esquí d’ Err-Puigmal i organitzat pel Centre Muntanyenc Sant Llorenç de Terrassa.

Com ja sabeu els que vàreu venir l’ any passat, organitzem un cap de setmana ple d’ aventures, sorpreses, diversió i molta, molta neu ! O almenys, això esperem !

Tenim a la nostre disposició l’ alberg UDSIS que hi ha a peu de pistes. Ens ofereixen una mitja pensió ( sopar dissabte, dormir i esmorzar diumenge ) per 38€ per persona.

Qui vulgui passar el cap de setmana amb nosaltres, ha de reservar prèviament l’ alberg i fer el pagament mitjançant transferència del total de persones que vulguin venir a l’ alberg al correu electrònic secretaria@muntanyencsantllorenc.org indicant nom i cognoms de cada persona , telèfon de contacte i el comprovant de la transferència. núm de compte “La Caixa ”   ES9321000385800200146679.

Teniu temps fins al divendres 26 de febrer a les 15h per a fer les reserves.

El sopar de dissabte compteu que serà cap a les 20h de la tarda. Podeu anar arribant quan vulgueu durant la tarda.

Ah ! i no us oblideu les cadenes !!!!

I com ja sabeu, les inscripcions per a la prova tant de Circuit com de Copa, mitjançant el formulari de la federació : http://inscripcions.feec.cat/    En breu les tindrem obertes !!!!

Moltes gràcies a tothom i animeu-vos a participar !!!

 

Comments are closed.