Equip de Competició

L’ equip de competició del CMSLL està format actualment per 8 escaladors d’ elit, que competeixen en les diferents proves que organitza la FEEC, la FEDME i en els diferents Open’s no competitius que s’ organitzen arreu de Catalunya . Estem molt contents de poder donar suport a tots aquests grans esportistes i millors persones amb la nostra col.laboració com a entitat esportiva. Sabem que ells també estan molt contents de formar part d’ aquesta petita gran família !!! Esperem que els èxits i la il.lusió que ens aporten, segueixin durant molts anys !

Moltíssimes gràcies a tots ! Us els presentem :

Nil Ribera Cortinas : aquest és el seu primer any en el nostre equip. Tot i que no té molta experiència en competicions, està entrenant de valent i es nota que li agrada el què fa. Esperem estar al seu costat durant molt de temps.

Maria Benach Zubero : que dir-vos d’ aquesta noieta que quan la vàrem conèixer ens va robar el cor. Amb aquests rínxols i aquesta simpatia, ens va deixar bocabadats, no treia un pam de terra ! però el millor va ser veure-la escalar. Que fàcil que ho fa !! Se li nota que li agrada, té tècnica i sacrifici, i això es nota. al 2014, va ser subcampiona d’ Espanya sub16 Subcampiona de bloc a Catalunya i tercera a dificultat a Catalunya sub15.

Aquest any 2015 ja s’ ha proclamat subcampiona de Catalunya de dificultat de la categoria sub-15

Actualment ha assolit el grau de 7c+. Tot i la seva joventut, té una gran experiència en competicions.

Maria Robledo Salguero : És el segon any que està en el nostre equip de competició. Tot i que fa poc que entrena i que competeix, escala molt bé i segur que anirà agafant experiència durant aquest 2015. Tan és així, que aquest any, s’ ha proclamat ja 1a a la primera prova de la Copa Catalana d’ Escalada en bloc a la categoria sub18.

Helena Aleman Sobrino : pels qui no la coneixeu, és una de les grans escaladores que tenim a Catalunya, amb molta experiència a nivell competitiu, tant en corda com en bloc. Entre d’ altres, va aconseguir al 2010 el doblet a Copa i Campionat d’ Espanya d’ escalada de dificultat i ho va repetir al 2012. Una de les grans escaladores del país, sense dubte !!!

Aquest 2015 ha començat molt forta proclamant-se 3a al Campionat d’ Espanya d’ escalada en Bloc celebrat a Barcelona.

Marcos Rodriguez Gonzalez : amic i membre de l’ equip de competició des de fa anys. Quan la feina li permet, entrena i participa en totes les proves que pot.

Jose Enrique Agustí Espí : pels qui no el coneixeu, aquest escalador té moltíssima experiència escalant en roca, equipant a diferents Open’s, et… Col.laborador de la revista Vèrtex, sempre és un plaer llegir els seus articles. Ha competit a diferents proves sempre a un altíssim nivell.

Xavi Andreu Casas : veterà escalador i gran amic que fou president del CSMLL durant molts anys i on va compaginar la seva feina, amb el compromís amb el Centre i els entrenaments per a ser un dels grans escaladors tant en dificultat com en bloc a la categoria de veterans. Porta moltes competicions i Open’s a les seves esquenes i això es nota. Pels qui el coneixeu, i no sou pocs, ja sabreu de què parlo. Ha començat aquest 2015 molt fort, proclamant-se Campió de Catalunya d’ escalada de dificultat a la categoria de veterans. Tot i que sempre diu que no té temps d’ entrenar i que no està prou fort, ja veieu que segueix estan a un nivell excelent.

Oriol Rosell Manich : veterà escalador i amic que forma part del nostre equip de competició des de fa anys. Porta ja moltes competicions a les seves esquenes i participa activament , tant en l’ àmbit participatiu com en el de muntador a les diferents competicions d’ escalada que organitza la FEEC .